ALLES OVER BOTIQUE IN LISSE

Botique is een boutique met kleding en sieraden voor de vrouw van nu.

Bo: “Ik kan er oprecht zó blij van worden als ik ervoor kan zorgen dat een vrouw met een glimlach van oor tot oor de deur uit loopt.”
Voor mij is het elke dag weer een feestje om mijn eigen boutique te runnen. Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken. bedienen.

Volgens ons concept werken we met hele kleine voorraden. Je bent er dus zeker van dat jouw outfit uniek is; Altijd volgens de laatste trends is wat Botique te bieden heeft voor haar klanten en daar zijn wij mega trots op!

Niet alleen de leukste outfitjes kan je scoren bij Botique maar ook de mooiste cadeautjes! De winkel ligt vol met de nieuwste collectie van onze vaste merken als IXXXI Jewelry, Mi Moneda, Melano, IKKI Fashion, OOZOO, Loulou Essentiels, Zag Bijoux, JOSH heren  armbanden, Amjoya oorbellen, Imotionals, By Jam Gioielli, KARMA heren Armbanden..

Voor vele al meer dan 15 jaar het bekendste kleding en sieraden winkeltje van Lisse in de Bollentreek (voorheen Joy Bijoux / JOY Mode & Accessoires). 2 jaar geleden heeft de winkel een andere uitstraling gekregen en gaan wij verder onder de naam Botique.

Nog niet langs geweest en nieuwsgierig geworden naar de winkel en de nieuwe uitstraling?

Botique is open van Di t/m Vrij van 10:00 – 17:30 (Do koopavond 19:00 – 21:00) en Za van 10:00 – 17:00.

Wekelijks plaatsen wij foto’s van de nieuwe collectie online dus wil je op de hoogte blijven volg ons dan via Facebook @botiquefashionstore of via Instagram; botiquefashionstore

– Bo

Botique
Kanaalstraat 8
2161 JL Lisse

Telefoon: 0252 – 869 536
webshop@botique-fashion.nl

WINKELWAGEN